Otočac – Lošinj

5. KOLO, 4. NL NS RIJEKA
OTOČAC – LOŠINJ 3:1

Gradsko igralište. Gledatelja: 100
Sudac: Gabrijel Flegar (Rijeka)
Strijelci: 1:0 Vuković (9), 1:1 Jerneić (25), 2:1 Grivičić (26), 3:1 Grivičić (80)
Žuti kartoni: Vukić, Benčić (Otočac), Jurić, Gršković (Lošinj)

OTOČAC: A. Krznarić, Benčić (85 Bogdanić), Draženović, Banić, Vukić, Grivičić, Vuković, M. Krznarić (87 Ostović), Burić, Tonković (65 Rudelić), Čurčić (69 Orešković)
LOŠINJ: Popović, Golubić, Viskić, Kauzlarić, Jurić, Jerneić, Marković (65 Malović), Gršković, Šepuka (76 Španjol), T. Mrvac, Erceg

Nogometaši Otočca svladali su Lošinj na teškom terenu.

– Zadovoljan sam rezultatom, ali utakmica je bila teška zbog terena koji je bio izuzetno neravan nakon toliko puno kiše. Uspjeli smo ga pripremiti koliko smo mogli, ali osjetilo se u igri. Protivnik je bio fizički nespreman, povukli su se, a mi smo tražili pobjedu od prve minute. Zabili smo golove na vrijeme. Trenutno smo bolja momčad i zasluženo smo pobijedili, ali samo se bodovi pišu iz ove utokmice, rekao je trener Otočca Tomislav Lopac.

Trener Lošinja Dean Škoda unatoč porazu vidi napredak u igri svoje momčadi.

– Dobili smo dva eurogola koja ne bi zabili da gađaju još sto puta. Utakmica je bila u egalu, mogli smo dobiti mi, mogli su i oni. Tvrda utakmica po teškom terenu, nadamo se da će nas sreća pomaziti u idućem kolu. Vidim mali napredak u igri na gostujućem terenu, vjerujem da će biti bolje u idućim kolima, komentirao je Škoda.