Lošinj – Grobničan

Utakmica MŽL NS Rijeka, 28. kolo:
Lošinj – Grobničan 4:0 (1:0)
MALI LOŠINJ – Igralište Čikat. Gledatelja: 100. Sudac: Bogičević (Rijeka). Pomoćnici: Skender (Rijeka), Dragović (Viškovo).
Strijelac: 1:0 – Babić (16), 2:0 – Babić (49), 3:0 – Babić (72), 4:0 – Babić (75).
LOŠINJ: Popović, Abramov, Faflja, Jergović, Erceg, Gršković, Kauzlarić, T. Mrvac (od 83. K. Francišković), Jerneić, Fatić, Babić (od 88. Magazin). Trener: Tkalčević.
GROBNIČAN: Vladić, Čaval (od 57. Matković), Jukić, Golić (od 53. Egri), Vukelić, Miculinić, Poropat, Pilčić, Fućak, Prtenjača (od 66. Babić), Linić. Trener: Gruevski.
Žuti kartoni: Abramov, Faflja (Lošinj), Egri (Grobničan).
Crveni karton: Egri (85, drugi žuti).

Četirima pogocima Boška Babića, nogometaši “Lošinja” svladali su susjede s ljestvice, nogometaše “Grobničana” u čijim su redovima i nekadašnji prvoligaški igrači.

Nakon četvrt sata igre, Babić je dao prvi gol, prativši dugačak pas Grškovića kroz sredinu terena i utrčavši u pravi čas.

U četvrtoj minuti nastavka, Babić je pogodio na asistenciju Jerneića. Preostala dva pogotka pala su u završnici utakmice – najprije je T. Mrvac proigrao Babića koji je izašao “oči u oči” s vratarem Vladićem i poentirao, a tri minute kasnije nakon kombinacije Faflje i Jerneića, Fatić je u velikoj prilici, a kada je “izvukao” vratara, gurnuo je loptu Babiću koji je pogadio nebranjenu mrežu. (www.otoci.net.hr)

Nastavili smo pobjednički niz. Zaslužena pobjeda, ali utakmica je mogla otići i u drugom smjeru i sve čestitke svim akterima utakmice. Svjesno smo stali i prepustili posjed protivniku, a iz brzih tranzicija smo pokušavali ugroziti protivnički gol i to smo uspjeli u sva četiri zgoditka koja je postigao Babić, koji je pružio vrhunsku predstavu. Pohvalio bih sve igrače koji su se nakon negativnih rezultata uspjeli izdići iznad njih i polučiti pozitivne rezultate pred kraj sezone. (Trener Igor tkalčević za www.sportcom.hr)